Pasažieru pārvadājumi, visā Latvijā

Drukāt
1

AUTO VIP BUSS, SIA

Ganību 77/79-9, Liepāja, LV-3411
autobusi, pasažieru pārvadājumi , autobusu noma ar profesionālu šoferi, tūrisms, tūristu autobuss, ekskursiju, , pasažieru pārvadājumi ar autobusu, autobusiem, autotransports, autobuss, autobus, ceļojumi ar autobusu
2

Autobusu nomas centrs, SIA

K.Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Autobusu nomas centra pakalpojumi: ✓ Vietējie pasažieru pārvadājumi ✓ Starptautiskie pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Mikroautobusu noma ar šoferi ✓ Autobusu ekskursijas
  • 2 Pasažieru pārvadājumi

Vecrīga, atpūtas kuģītis

Rīga
Apraksts:

Atpūtas kuģītis "Vecrīga" - modernākais un populārākais pasažieru kuģītis Latvijā spēj uzņemt līdz pat 150 pasažieriem. Mēs piedāvājam 1 stundas garumā izbaudīt "Rīgas panorāmas reisu" pa Daugavu, un tikai mūsu kuģītis piedāvā "Saulrieta reisus", kas ilgst 2.5 h, kuru laikā mēs dodamies uz Jūras vārtiem, kur Baltijas jūra satiekas ar Daugavu. Mēs piedāvājam Atpūtas kuģīša "Vecrīga" un Kanāla kuģīšu "AMBER RĪGA", "AURORA" un "ANNABELLA”, "ARABELLA" nomu.

Krūzo, SIA

Saieta laukums 10, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts: Krūzo ir starptautisko pārvadājumu uzņēmums, kas veic pasažieru un sūtījumu piegādi no adreses līdz adresei. Veicam braucienus Latvija-Anglija-Latvija, veicam arī apstāšanos jebkurā valstī, kas ir maršrutam pa ceļam. Vedam dažāda veida sūtījumus, gan lielus, gan mazus. Mēs rūpējamies, lai ikviens no mūsu klientiem būtu apmierināts ar sniegtajiem pakalpojumiem, katram klientam individuāla pieeja.

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Kravas automašīnu diagnostikas centrs ✓ Riepu remonts ✓ Dīzeļmotoru diagnostika ✓ Dīzeļmotoru dūmainības tests ✓ Automazgātava ✓ Bremžu sistēmas diagnostika ✓ Bremžu stends ✓ Ritošās daļas pārbaude un remonts ✓ Auto gaismas pārbaude ✓ Automašīnu tehnisko apkopju veikšana ✓ Automašīnu sagatavošana valsts tehniskajai apskatei ✓ Autoevakuācijas pakalpojumi un palīdzība uz ceļa

Easy Travel LV, SIA

Pļavu 63-1, Liepāja LV-3411
Apraksts:

EasytravelLV - neatkarīgi transporta risinājumi par samērīgām cenām! Pasažieru pārvadājumi. Nodrošinām ērtus un komfortablus pasažieru pārvadājumus gan Latvijas, gan visas Eiropas teritorijā un Krievijā. Sākot no sešvietīgiem miniveniem līdz pat pilnībā aprīkotiem, komfortabliem 50-vietīgiem autobusiem, kas paredzēti ilgiem tūrisma pārbraucieniem. Transfēra pakalpojumi. Automašīnu noma. Pakalpojums pieejams gan Latvijas, gan Eiropas teritorijā.

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Auto-M, SIA

Engure, Kursas 36, Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
Par uzņēmumu:

SIA "Auto-M" veic pasažieru pārvadājumus pa Latviju pieredzējušu autobusu vadītāju vadībā.

 

Kuldīga Taxi, IK HIL

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: "HIL" taksometru pakalpojumus sniedz kopš 2018. gada Kuldīgā un Kurzemes reģionā. Pasažieru pārvadājumi uz citām vietām Latvijā - pēc pieprasījuma un iepriekšējas vienošanās. Kuldīgā veicam arī kurjeru, ziedu un pārtikas piegādes pakalpojumus. Pēc vajadzības aizvedīsim mazgabarīta preces. Esam atbildīgi, precīzi un ar lielu profesionālu šoferu pieredzi. Jūsu zvanu gaidīs Inese.

Jēkabpils autobusu parks, SIA

"Akurāteri" , Salas pagasts, Jēkabpils nov. LV-5230
Papildu pakalpojumi:: ✓ Bremžu un ritošās daļas stends ✓ Riepu montēšana un balansēšanas stends ✓ Dīzeļdzinēju diagnostika ✓ Reklāmas izvietošaanas iespēja uz autobusiem Par SIA "Jēkabpils autobusu parks":

Uzņēmuma galvenais uzdevums iedzīvotāju laba, savlaicīga, kulturāla pārvadāšana regulārajos maršrutos un dažādu pasūtījumu izpilde darījumu un atpūtas braucienos.

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71b, Rīga LV-1029
Apraksts:

Autonoma "ALVI CAR RENT" piedāvā autonomā 100 dažādas klases vieglās automašīnas biznesam un atpūtai. Dažāda līmeņa klases automašīnas, sākot no ekonomiskās līdz luksusa klases auto. Hyundai, Toyota, Nissan, WV, BMW, Porche, Mercedes, Lexus un citu ražotāju auto. Papildus aprīkojumā iespējams iznomāt papildus jumta bagāžniekus, autosēdeklīšus, navigācijas ierīces. Izīrējam arī motociklus, motorlaivas, ūdensmotociklus, piekabes. Piedāvājam īstermiņa, gan ilgtermiņa nomu. Auto iespējams iznomāt arī ar šoferi, tsk. limuzīna nomu īpašiem notikumiem. Veicam auto piegādi klienta norādītā vietā Rīgā, Rīgas lidostā RIX, Rīgas apkaimē, ar iespēju noslēgt nomas līgumu uz vietas. Nomas punkts Rīgā, Zolitūdes 71B, atrodas netālu no Lidostas Rīga un ir atvērts visu diennakti, 00-24! Laipni lūdzam!

Vita Brevis LV, SIA

Planīcas 1a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

"Vita Brevis LV" piedāvā lētākās cenas un labākos apbedīšanas pakalpojumus Kuldīgā ar 27 gadu pieredzi. Piedāvājam apbedīšanas procesa organizēšanu un vadīšanu un apbedīšanas piederumu nodrošināšanu. Apbedīšanas pakalpojumi un to piederumi, kapličas pakalpojumi, saldētava, kapu kopšana, iekārtošana, transports, zārki, pieminekļu izgatavošana. Diennakts izsaukumi, diennakts pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā, kā arī transportējam aizgājēju no/uz ārzemēm.

Sos Taxi, IK, diennakts taksometrs

Sūru 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Diennakts taksometra pakalpojumi Kuldīgā un apkārtnē. Piedāvājam pasažieru pārvadājumus kvalitatīvos un jaunos auto. Pieredzējuši šoferi ar komfortu nogādās Jūs galamērķī precīzi paredzētajā laikā! Zvani!

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

Asaru krogs, ZS

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Starptautiskie kravu pārvadājumi , vietējie kravu pārvadājumi , Līgatne.

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Latursus, SIA, ISUZU, BMC autobusu oficiālais dīleris Latvijā

Raubēni, Rubeņu ceļš 60, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3002
ISUZU autobusu tirdzniecība, serviss, autoserviss, apkope, autobusu rezerves daļas. BMC (British Motor corporation). Skolēnu autobusi. Kravas auto rezerves daļas.

Kanāla kuģīši River Cruises Latvia - ekskursijas

Radio 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Reisu laiki kanāla kuģītim “AURORA” (24 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:30. Reisu laiki kanāla kuģītim “AMBER RĪGA” (12 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00. Biļešu cenas: “Vecpilsētas panorāmas reiss” 1h pieaugušajiem – 15.00 EUR, skolēniem un studentiem (uzrādot ISIC apliecības) – 10.00 EUR, bērniem līdz 10 gadu vecumam – 8.00 EUR.

Agris Sniedziņš, pasažieru pārvadājumi

Pils 67, Ventspils LV-3601
Apraksts: Mikroautobusu, autobusu noma, pasažieru pārvadājumi, ekskursijas.